Selecteer provincie

Piet Boersma Schilders

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Koningin Julianaweg 17
8443DP Heerenveen
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0513-636154

fax : 0513-633961
tevens verf- en behangspeciaalzaak

Wat wij doen:
Al meer dan 80 jaar is Piet Boersma Schilders een begrip als schilder in Heerenveen en de regio. Het schildersbedrijf is overgegaan van vader op zoon waardoor de kneepjes van het oude schildersvak behouden zijn gebleven.
Traditioneel in kwaliteit, door gebruik te maken van de nieuwste technieken en materialen, is één van de kenmerken die prima past bij Piet Boersma Schilders. Naast het schildersbedrijf heeft het bedrijf ook een verfwinkel en een behangspeciaal zaak. Door deze combinatie kan maatwerk worden geleverd aan de zakelijke en de particuliere klant.

Het schildersbedrijf
Het bedrijf is sinds de oprichting in 1932 trouw gebleven aan haar principes voor het leveren van hoogwaardig schilderwerk. Piet Boersma, één van de twee eigenaren, geeft aan dat het neer komt op: goed luisteren naar je klanten, het product leveren dat is overeengekomen en alle afspraken nakomen. Daarnaast wordt de overlast voor de klant zoveel als mogelijk beperkt gehouden. De kenmerken van Piet
Boersma Schilders worden tegenwoordig vaak aangeduid met moderne termen als klantgericht en value for money. Piet Boersma vertelt dat hij liever de woorden gebruikt die zijn vader al in 1932 sprak: als je goed werk levert, komen de klanten bij je terug. Piet Boersma leidt zijn schilders in het eigen bedrijf op en is daardoor verzekerd van gekwalificeerde medewerkers. Piet Boersma Schilders is gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, behangen, beglazing, houtrotreparaties en kleuradvies.

De verfwinkel en de behangspeciaal zaak
Aan de Koningin Julianaweg 17 komt u in een wereld van verf, behang en kleuren. Ina Schras, mede-eigenaar van Piet Boersma Schilders, leidt ons hier rond. In de winkel staan twee nieuwe, geavanceerde kleurenmengmachines, van Sikkens en Wijzonol. Deze machines zijn in staat iedere verf ter plekke in de juiste kleur te mengen. Ina Schras vertelt dat het met de aanwezige spectrometer mogelijk is de kleur van bijna alle materialen te meten en vervolgens de juiste kleur te vinden. Wordt de kleur niet gevonden kan het materiaal worden opgestuurd en wordt voor u een eigen recept gemaakt. Op de vraag, of wilt u liever behangen? laat Ina Schras de meer dan 100 boeken van verschillende leveranciers zien die in de winkel aanwezig zijn. Een trend van de laatste tijd is fotobehang. Is de verf, saus en/of het behang uitgezocht dan worden in de winkel natuurlijk ook de juiste gereedschappen en materialen, om de klus tot een succes te maken, verkocht.Openingstijden:
Maandag : 13:00 - 18:00 Winkel
Dinsdag : 09:00 - 18:00 Winkel
Woensdag : 09:00 - 18:00 Winkel
Donderdag : 09:00 - 18:00 Winkel
Vrijdag : 09:00 - 18:00 Winkel
Zaterdag : 09:00 - 16:00 Winkel
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : geslotenSpecialisatie:
Behang, Decoratie, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Houtrot repareren, Kleuradvies, Muren sausen, Plafondafwerking, Wandafwerking

Diensten:
Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Verf- en behangspeciaalzaak, Winterkorting

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin

Aangesloten bij / Certificering:
OnderhoudNL, Profiel Verf en Behang, Erkend Leerbedrijf, Erkend Sikkens specialist, Erkend Wijzonol specialist,