Dekker Schilderbedrijf P

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Martensweg 62
8071KK Nunspeet
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Schildersbedrijf P. Dekker is een professionele en gedegen schilder uit Nunspeet waar u ook terecht kunt voor uw behangwerk.

Mijn veelzijdige bedrijf heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd met betrekking tot kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke service. Een open en persoonlijk contact met mijn opdrachtgevers is hierin dan ook een bepalende factor.

Mijn behang- en schildersbedrijf is een jong en gepassioneerd bedrijf dat garant staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Als ervaren vakman gebruik ik uitsluitend topmerken en materialen. Zo kan ik u te allen tijde het beste en duurzaamste resultaat garanderen.

Als vakkundig schildersbedrijf in Nunspeet heb ik als primair uitgangspunt het leveren van professionaliteit en kwaliteit in alle diensten die ik bied. Deze combinatie garandeert voor ieder van mijn opdrachtgevers het beste resultaat met betrekking tot mijn schilderwerk. Mijn jarenlange ervaring stelt mij bovendien in staat om volledig te voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Vanwege het feit dat ik een professional ben, met een groot aantal jaren ervaring, kan ik u garanderen dat het werk snel en met blijvend resultaat wordt gedaan. U hebt dus langer profijt van mijn schilderswerkzaamheden en kunt weer snel gebruik maken van uw huis of werkplek. Dit scheelt u geld en zorgen, want verf dat lang blijft zitten vergt weinig onderhoud. Ik gebruik de laatste technieken en de beste verfmaterialen bij het uitvoeren van de werkzaamheden.
Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Behang

Diensten:
Onderhoud

Aangesloten bij / Certificering:
onderhoud nl / fosag