Selecteer provincie

Bostelaar Schildersbedrijf Jan

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Bovenweg 28
8071ST Nunspeet
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-13424430

Wat wij doen:
De ervaren schilder uit NUNSPEET die u meer te bieden heeft!: Jan Bostelaar Schildersbedrijf
Wij zijn een kleinschalig schildersbedrijf die zich voornamelijk richt op particuliere opdrachtgevers.
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zo werken wij alleen met kwalitatief hoogstaande producten, onder andere van Sikkens. Steeds meer mensen ervaren dat kwaliteit op de lange termijn altijd voordeliger is.
In de winterperiode richten we ons op het schilderwerk binnenshuis, Wij zijn ook gespecialiseerd in het behangen van wanden met glasvezel behang, glad of met een structuur erin. Decoratief behang is ook één van de vele mogelijkheden. Er zijn zeer veel soorten behang van effen tot een streep of met bloemen tot krullen, teveel om hier op te noemen. Het schilderen van jachten en boten is een activiteit die wij in de winter uitvoeren.

Vraag naar de mogelijkheden of naar een geheel vrijblijvende offerte!!
Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

Jan Bostelaar Schildersbedrijf is een professionele en gedegen schilder uit NUNSPEET waar u ook terecht kunt voor uw behangwerk. Ons veelzijdige bedrijf heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd met betrekking tot kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke service. Een open en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is hierin dan ook een bepalende factor. Ons behang- en schildersbedrijf is een jong en gepassioneerd bedrijf dat garant staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Als ervaren vakmensen gebruiken wij uitsluitend topmerken en materialen. Zo kunnen wij u te allen tijde het beste en duurzaamste resultaat garanderen.

Kies voor de schilder uit NUNSPEET die uw wensen vooropstelt. Kies voor Jan Bostelaar Schildersbedrijf. Wij voeren onze schilderswerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven uit en bij iedere opdracht is onze kwaliteitsgarantie gewaarborgd. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.Service:
Alleen op afspraak, Foto's van door ons gerealiseerde projecten op onze site (http://www.janbostelaarschildersbedrijf.nl/), Gratis offerte, Online contactformulier (http://www.janbostelaarschildersbedrijf.nl/), Weekendservice, Wij werken alleen met kwalitatief hoogstaande producten

Specialisatie:
Behang, Glasvlies, Jachtschilder, Spuitwerk

Diensten:
Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten