Gieze Schilderwerk J J 06-24606967: Wat zijn gemiddelde kosten per uur & m2 om deuren, kozijnen, plafonds & trap te verven? Voordelen & Nadelen van binnen en buitenschilderwerk.

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Brasserskade 48
2612CE Delft
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Het schildersbedrijf J.J.Gieze-Schilderwerk staat voor u klaar!
De schilder voert voornamelijk onderhoud en renovatie schilderwerkzaamheden uit.
Bent u woonachtig in Delft en omgeving (met name Den Hoorn, Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk en Ypenburg) en heeft uw woning of bedrijf behoefte aan een frisse schilderbeurt? Voelt u zich dan vooral vrij contact op te nemen met de schilder voor een vrijblijvende offerte met professioneel advies.

J.J. Gieze-Schilderwerk is een jong, doch zeer ervaren schildersbedrijf en wordt vertegenwoordigd door Jeffrie Gieze, geboren en getogen in Delft, vanaf 1994 actief als gediplomeerd schilder en sinds 2006 zelfstandig ondernemer.

Met ruime ervaring en liefde voor het vak staat het schildersbedrijf garant voor kwaliteit en vakmanschap, waarbij eerlijkheid en open communicatie met de klant voorop staan.

Elk project wordt door de schilder met zorg uitgevoert, hetzij binnen of buiten, renovatie of nieuwbouw, particulier of bedrijf.

Voor een eerlijke prijs voldoet de schilder aan uw eis!

Het schildersbedrijf staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. Kennis en liefde voor het vak zijn essentieel om u met zorg de kwaliteit te leveren die u verdient. De schilder neemt dit erg serieus en maakt daarom uitsluitend gebruik van gerenomeerde verfproducten en systemen.
Onderhoud
Een veelgestelde vraag is: "Hoe vaak heeft buitenschilderwerk een onderhoudsbeurt nodig?" Gemiddeld gesproken is een pand na elke 5 jaar aan een nieuwe schilderbeurt toe, afhankelijk van de ligging, weersomstandigheden en andere elementen van buitenaf.

Aangezien de jaren vaak ongemerkt voorbij vliegen, blijkt uit de praktijk dat zon periode van 5 jaar al snel uitloopt tot een periode van meerdere jaren, waardoor de kans op houtrot vergroot. Het schildersbedrijf J.J. Gieze- Schilderwerk biedt daarom de service om u 5 jaar na een schilderbeurt een herinnering te sturen, zodat u hier op tijd aan wordt herinnerd. Het is dan uiteraard aan u de keuze een vrijblijvende offerte aan te vragen. Deze service wordt door slechts enkele schilders geboden.Service:
Alleen op afspraak, Gratis offerte, Online offerteaanvraag, Uitgevoerde werkzaamheden onder volledige garantie

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Houtrot repareren, Kleuradvies, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Muren sausen, Muurschilderingen

Diensten:
Onderhoud, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Renovatie, Reparatie, Restauratie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting