Selecteer provincie

Generatie Schilders Monnickendam

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Jan Persijnlaan 81
1141WL Monnickendam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Schilderwerken, wandbekleding
Houtrot, timmerwerk

Wat wij doen:
Generatie Schilders Monnickendam is niet zomaar een schildersbedrijf.
Natuurlijk, wij schilderen binnen en buiten, schuren en lakken vloeren en we pakken houtrot aan waar het uw houtwerk bedreigt. Maar goed, daar ben je vakschilder voor.
Het verschil zit bij ons in de wijze waarop wij naar uw pand kijken: met de focus op lage kosten, technisch onderhoud, duurzaamheid en kwaliteit. Als ware het ons eigen huis. Daarbij komt dat wij ook verbouwen, aanbouwen en tussenwanden plaatsen.

Onze aanpak is eenvoudig: wij inspecteren (vrijblijvend) het 'bestaande werk'. Oftewel: we kijken hoe uw schilderwerk en het onderliggende materiaal er aan toe is. Onze bevindingen koppelen wij naar u terug, om vervolgens met u mee te denken en te adviseren over de beste aanpak. Die aanpak is altijd een combinatie van onder andere de factoren: esthetiek, kosten en duurzaamheid.

Wij adviseren u graag in die afweging. Uiteraard maakt het een groot verschil of u nog 2 dan wel 20 jaar ergens blijft wonen of dat u huurt of koopt. Generatie Schilders schetst u de mogelijkheden zodat u gefundeerd kunt beslissen. Daarom zijn wij dé schilder van Waterland.Specialisatie:
Behang, decoratief, glaszetten, Houtrot repareren, Ornamenten, Plafondafwerking, Spuitwerk, Tussenwanden plaatsen, Wandafwerking, wand / plafond

Diensten:
Schilderwerk binnen, schilderwerken, verbouw