Huisveld Schilderwerken

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Mary Zeldenrustlaan 56
5122CE Rijen
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-53304912

Wat wij doen:
Huisveld schilderwerken is opgericht door Huub Huisveld in 1985. In 1998 heeft Adriaan Wouters dit goedlopende bedrijf overgenomen. In 1999 is het bedrijf W&T (Wouters & Timmermans) opgericht. In 2001 is er besloten om samen te gaan om onze klanten nog beter ter dienst te kunnen zijn.

Wij kunnen dan ook met gepaste trots zeggen dat wij met onze ploeg mensen een steeds groter en tevreden aantal klanten in ons bestand hebben mogen opnemen. Ons klantenbestand bestaat uit particulieren, aannemers, bedrijven en verenigingen van eigenaren.
Naast onze schilderwerken zijn wij ook actief op het gebied van vlakglas beglazing.
Wij vinden de belangrijkste graadmeter voor kwaliteit ons klantenbestand.

Wij zijn vanzelfsprekend aangesloten bij de Koninklijke vereniging FOSAG, Bedrijfschap Schildersbedrijf en deelnemer van het huisschilderplan. Wij voldoen ook aan de door branche gestelde eisen v.w.b. de ERKENNINGS REGELING en zijn dus AF-ERKEND. Tevens zijn wij erkend leerbedrijf.

Voor het maken van een offerte komen wij graag bij u langs om het werk te bekijken en natuurlijk proberen wij u een zo goed mogelijk advies te geven m.b.t. de werkzaamheden die u wilt laten verrichten.Specialisatie:
Behang, diverse soorten verftechnieken, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Houtrot repareren, lijstwerk plaatsen, Wandafwerking

Diensten:
Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting

Aangesloten bij / Certificering:
FOSAG, AF-erkend