Thissen Schilderwerken

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Napoleonsweg 69
6086AC Neer
Limburg
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Thissen Schilderwerken in Neer in Limburg staat voor kwaliteit en service.

Kwaliteit is het belangrijkste kenmerk in mijn werk. Ik voorzie iedere klant dan ook van een op maat gemaakt advies.

Doordat ik alleen werk staat u altijd in direct contact met mij. Dit bevordert de communicatie en zorgt ervoor dat ik u wensen beter kan realiseren.

Particulieren en zakelijke klanten zijn bij mij welkom. Ook klanten die op zoek zijn naar iemand die speciale technieken kan uitvoeren ben ik graag van dienst. Naast schilderwerk heb ik ook een glasservice, en kunt u terecht voor uw behangwerk.

Nieuwbouwprojecten

Steeds meer klanten zijn op zoek naar een schilder die weet wat er komt kijken bij het bouwen van een nieuw huis. Doordat je te maken hebt met allemaal nieuwe materialen zul je met andere zaken rekening moeten houden, dan bij een bestaand huis. Door mijn ruime ervaring op dit gebied, weet ik welke producten er geschikt zijn en welke niet.

Renovatie en onderhoud

Het goed onderhouden van je woning vergroot de levensduur van het object. Het is erg belangrijk om op regelmatige basis een expert naar je woning te laten kijken. Vaak zijn mensen al te laat, en wordt het onderhoud duurder. Ook het onderhouden van je woning aan de binnenzijde is belangrijk om de buitenzijde gezond te houden.

Speciale schildertechnieken

Houtimitatie, Marmerimitatie, Inwassen, Wikkelen, Sponzen.

Door middel van speciale technieken ben ik in staat om een object op een dusdanige manier te verfraaien. Het resultaat is dan ongekend. Voor klanten die op zoek zijn naar een aparte uitstraling, of die net iets anders willen dan anderen, is dit de oplossing.

Chipsvloeren en trappen

Vloeren die gemakkelijk in onderhoud zijn

Behangen

Veel mensen associƫren dit met een ouderwets beeld. Niets is minder waar tegenwoordig. Behangen blijft echter een hele kunst. Met de hedendaagse producten ben ik in staat om uw interieur te voorzien van een strak en eigentijds uiterlijk.

Glasservice

Voor het vervangen van kapotte of lekke ruiten kunt u bij mij terecht. Natuurlijk plaats ik ook nieuwe beglazing.

Kleuradvies

Door mijn ervaring heb ik veel kennis over het combineren en toepassen van een divers kleurenpallet. Bij mij kunt u dus terecht voor een kleuradvies dat past bij het totaalbeeld van uw interieur of woning.

Elke leverancier heeft een topproduct. Ieder product heeft zijn of haar specifieke kenmerken. Ik kies dan ook altijd het beste product voor de klus.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
behangen, chipsvloeren, glasservice, keim, Kleuradvies, sigma, sikkens, speciale schildertechnieken, trappen, Vloeren, wyzonol

Diensten:
Nieuwbouw, nieuwbouwprojecten, Onderhoud, Renovatie, schilderwerk