Selecteer provincie

Deco Home Datema 050-5252829: Wat zijn gemiddelde kosten per uur & m2 om deuren, kozijnen, plafonds & trap te verven? Voordelen & Nadelen van binnen en buitenschilderwerk.

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Schilders in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Verlengde Hereweg 48
9722AE Groningen (gemeente)
Groningen
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.decohomedatema.nl

Wat wij doen:
Deco Home Frans Datema in Groningen; een interieur-, stoffeerders- en schildersbedrijf dat al ruim 40 jaar aan de weg timmert... Wat is ons geheim?

Allereerst een met zorg samengestelde collectie zoals u dat van een speciaalzaak mag verwachten. Raamdecoratie, behang, verf, vloerbedekking... Bij ons vindt u van alles op dit vlak om uw interieur te verfijnen. Wat u ook mooi vindt, onze collectie omvat diverse stijlen zodat er altijd genoeg te kiezen is.

Een vast team van medewerkers voorziet u met passie van een stijlvol interieuradvies. Uw smaak is belangrijk! Met uw smaak in gedachten, helpen wij u om de juiste keuze voor uw situatie te maken.

Wij hopen u te begroeten bij ons in de winkel, zodat u zelf kunt ervaren wat wij voor u kunnen betekenen!

Verf
Voor binnen of buiten, uw woonkamer, badkamer of kinderkamer: bij ons vindt u altijd de juiste verf. Of u nu op zoek bent naar muurverf of een dekkende lak, wij verkopen het. Wij bieden professionele verf die een kwaliteitsschilder ook gebruikt. Vakverven van Sigma en Sikkens zijn duurzaam en kleurvast en niet onbelangrijk, in elke gewenste kleur te verkrijgen. Ook de verf van het huismerk D'Imago of Histor One is een goede keuze.

Het uitzoeken van een kleur waarmee u een bepaalde sfeer wilt bereiken, is niet eenvoudig. Er is zoveel om uit te kiezen! Wij hebben een groot assortiment kleurstalen die u op uw gemak thuis kunt bekijken. De kleurstalen van Flexa Pure zijn handgeschilderd en geven een realistische indruk van de kleur. Wilt u een persoonlijk kleuradvies, dan staan wij voor u klaar. Wilt u niet zelf schilderen, dan kunt u onze professionele schilder inhuren. Dan weet u zeker dat het prachtig wordt.

Schildersbedrijf
Het schilderen van een huis is tijdrovend en wordt daardoor nog wel eens uitgesteld. Jammer, want een huis dat goed in de verf zit behoudt zijn waarde beter. De vakkundige schilders van Datema kunnen u het binnen- en buitenschilderwerk uit handen nemen. Ook zorgen zij voor het professioneel plakken van het door u uitgekozen behang. Tevens bent u voor oude ambacht technieken bij ons aan het juiste adres.

Waar vindt u tegenwoordig nog schilders die technieken als 'kammen' (voor een houtnerf-effect) en 'marmeren' beheersen?

Het schilderen van uw huis is tegenwoordig een stuk voordeliger. Voor een woning ouder dan twee jaar betaalt u slechts 6% btw!Openingstijden:
Maandag : 13:00 - 18:00
Dinsdag : 09:00 - 18:00
Woensdag : 09:00 - 18:00
Donderdag : 09:00 - 18:00 Koopavond op afspraak
Vrijdag : 09:00 - 18:00
Zaterdag : 09:00 - 17:00
Zondag : geslotenSpecialisatie:
Behang, Decoratie, Kleuradvies